Пилешка супа с праз
Необходими продукти
  • • 1/2 бр. пиле
  • • 500 г телешки джолан
  • • черен пипер
  • • 2 стръка праз лук
  • • 1/2 бр. морков
  • • 1/2 бр. ряпа
  • • магданоз
  • • 1 бр. карамфил
  • • 40 г ориз
  • • сол
Начин на приготвяне
Пилето и телешкия джолан се заливат с 1.5 л вода, прибавят се сол, черен пипер и се вари на тих огън. Отстранява се пяната. Около 20 минути преди края се прибавят моркова, ряпата, магданоза, нарязания праз, карамфилчето и почистения, изплакнат и попарен ориз и се досварява. Изваждат се моркова, ряпата, магданоза, пилето н джолана. Пилето се обезкостява, месото и зеленчуците се нарязват на малки парченца и се връщат в супата. Възвира се и се поднася.
Рецептата е добавена на 24 Май 2003 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.